Shit!

Katrine Olsborg - Majorstua

Shit, nå skjer det mye i denne byen vår.

I kveld arrangeres Oslo kulturnatt, hvor over 100 av kulturinstitusjonene i byen deltar. Det betyr at du kan besøke museer og gallerier, oppleve konserter og danseforestillinger, høre lydinstallasjoner, delta på kurs og en hel rekke andre aktiviteter. Og alt er GRATIS.

Som om ikke det var nok, arrangeres også både Matstreif og Oslo bokfestival i helga.

Om det skulle være noen tvil: Reis deg opp, kom deg opp, gå ut, nyt byen!

Sted: Majorstuen
Foto: Katrine Olsborg

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s