Hvordan kan de bygge noe slikt?

Image

Dagens bilder er strengt tatt ikke tatt i Oslo. Men føler ikke dere også at Fornebu liksom hører hovedstaden til?

Strengt tatt ligger det i Akershus. Men siden vi føøøler at Fornebu ligger i Oslo, tillater vi oss dette unntaket.

Så får vi samtidig vist at det er riktig synd på folk i Bærum også.

Image

Fotografen synes i alle fall at Statoil-bygget på Fornebu er forferdelig stygt. Han skriver:

«Hei og hå,
er ikke Statoil på Fornebu stygg og grå?
Hvordan kan de bygge det så?
Vel vel, vi må nok bare la det gå,
og se på at det fortsatt der vil stå.»

Sted: Statoil-bygget på Fornebu
Foto: Ola Grødal

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Hvordan kan de bygge noe slikt?

  1. IdioterSigh sier:

    Jeg forstår ikke denne bloggen, dere legger ut bilder av tilfeldige detaljer fra Oslo, en hund, solnedgang, osv, også legger dere til en «uff så fælt det er her» kommentar. Er det dette som skjer med Oslofolk, forurensningen trekker inn i hodene deres og gjør alt til grøt?? For eksempel, en solnedgang er vel bestandig fin men dere nevner jo aldri all den dritten som følger med når man bor i Oslo, jeg har bodd der i mange år, jeg kjenner Oslo og lurer litt på hva det er dere driver med, jeg forstår ikke poenget dere prøver å få frem, ja vi vet at oslo er et møkkasted, hva er poenget med disse latterlige bildene og ironien? Er det ironi? Vet dere selv hva dere driver med? Oslofolk…..hva skal man si, håpløse skapninger, det blir vel sånn hvis man blir utsatt for all den dritten Oslo står for over tid, lykke til, man må jo nesten bare synes synd på dere som prøver så hardt å overbevise dere selv om at dere ikke bor i norges rumpehull.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s