Eksotisk nok for meg

Joachim Haagen Skeie - Nordmarka

Vår ferskeste favoritt er «Jeg har aldri sett elg» og synges av Sam’s Shirt (si det høyt og se om du kommer fram til et norsk ord!). Vi elsker den! ELSKER! Spesielt de siste strofene:

Det er jo her jeg hører hjemme
Og det kan jeg aldri glemme
Når jeg reiser bort
(…)
Så, takk, jeg blir her i Oslo.

Marka er eksotisk nok for meg.
Der kan jeg kanskje se elg.

Sted: Nordmarka (fotografert etter en åtte timer lang ‘lokal’ regnbyge over Nordmarka, ca. 10 km fra Kjelsås, på vei fra Grua.)
Foto: Joachim Haagen Skeie

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s