Det var solskinn

Image

La oss for et lite øyeblikk glemme at det er blitt høst. La oss for et lite øyeblikk tenke på at det var en fantastisk sommer.

I mailen til oss skriver Hanne:

«Dette bildet er tatt tirsdag 28. mai, da vi gikk tur til Grefsenkollen. På veien snek vi oss opp til en strømstasjon ved Akebakkeskogen på Grefsen og tok dette bildet. Fantastisk utsikt, ikke sant? Det var solskinn, mørke skyer, og en deilig ‘etter regnet’-lukt i lufta. Rakk akkurat opp til Grefsenkollen før neste lille skur kom!».

Beklager all positiviteten hennes.

Sted: Ved Akebakkeskogen på Grefsen
Foto: Hanne Løvdal

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s