Når du minst aner det

*Anders Anker-Rasch – Hekkveien Grenseveien

For noen måneder siden, nærmere bestemt i april, sendte Anders oss et bilde og en historie fra Oslo i 2009. Vi var litt ferdig med snø på den tida, så det ble visst liggende. Og det er ikke nødvendigvis sånn at vi er kjempeklare for snø nå (eller er vi det?), men så er det jo sånn at den bare plutselig kommer. Som den gjorde i 2009.

«I januar 2009 var det et voldsomt snøvær i hovedstaden og østlandet forøvrig. Over noen få dager kom det vel noe sånt som 50 cm nysnø. Jeg karret meg hjem en søndag kveld etter tur med arbeidsgiver. Uheldigvis måtte jeg bruke bilen, da den stod i fare for å bli ‘brøytet inn’ på Skøyen. Jeg brukte en time fra Skøyen via Ring 2 til Carl Berner.
Det var en spesiell opplevelse», skriver Anders.

Sted: Krysset Hekkveien/Grenseveien
Foto: Anders Anker-Rasch

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s