Dobbelt grusomt

Henrik Nord – Frysja

Tenk deg at du ser noe skikkelig, skikkelig stygt. Det gjør vondt, ikke sant? Tenk deg så at dette stygge du ser plutselig blir dobbelt så stort, og altså dobbelt så grusomt. Det var akkurat dette som skjedde med Henrik forleden. Han var på Frysja og så høstfarger, blå himmel og mursteinsbygg – og speilbilde av alt dette i stille vann. Fysja, Frysja!

Sted: Frysja
Foto: Henrik Nord

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s