Til og med englene henger med hodet …

Anette Iren Johansen - Vestre Gravlund

… men likevel sier dagens fotograf at hun trives i hovedstaden. Trives!

«Jeg er selv nyinnflyttet i Oslo by etter over 16 år i København, så jeg leter etter både fotfeste og vakre steder, så savnet etter København ikke blir for stort. Jeg blir mer og mer overrasket over hva denne byen har å by på. Det er bare å åpne øynene! Det er deilig å være norsk i Oslo!»

Sted: Vestre Gravlund
Fotograf: Anette Iren Johansen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s