Et rom med utsikt

Valkyrien2 – Oppsal

Tøffe kår på Oppsal. Der er de belemret med utsikt.

Sted: Oppsal
Foto: @valkyrien2

PS: Stakkars oss tar en liten høstferie, men er tilbake om en drøy uke. Send oss dine beste oslobilder på epost og husk å tagge oslobildene dine med #stakkarsoss på Instagram. (16.000 bilder and counting, som det heter.)

#stakkarsoss

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s