Prisbelønnet park midt i asfalthelvetet

Bilde

«Stunderlunden i Oslo het en gang Ruseløkkens park, men det er vel lenge siden. Studenterlunden er et flott sted i Oslo og godt tatt vare på. I 1990 ble Stunderlunden kåret til ‘Årets Grønne Park’ av Norske anleggsgartnere», skriver Jon Arne.

Så ille kan det altså gå med Oslo sentrum.

Årets. Grønne. Park.

Midt i Oslo.

Sted: Studenterlunden
Foto: Jon Arne Foss, som tvitrer her og instagrammer her

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s