Stygg på avstand også

Image

Noen ganger må man ut av byen for å se hvor stygg byen vi bor i egentlig er.

Kjell har skjønt nettopp det:

«Torsdag 24. oktober tok vi en kjapp etter-jobb-tur til sentrumsnære Gaupekollen og så på solnedgangen, så alt i forkanten på dette bildet er Oslo. Middagen lagde og spiste vi på neste topp, Mellomkollen. Makan til underutviklet hovedstad har vel verden ikke sett.»

Sted: Gaupekollen
Foto: Kjell Henning Thon

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Stygg på avstand også

  1. Huff, ja dette var virkelig ille… 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s