Desember er så trist og grå

Image

Henning er helt enig med oss: «Folk utenbys fra maser alltid om hvor forferdelig Oslo er».

Så da tok han dette bildet. For å vise hvor forferdelig vi faktisk har det her i byen.

Sted: Herslebs gate
Foto: Henning S. Pettersen

// Har du fått med deg at Bymiljøetaten i Oslo kommune har en fotokonkurranse gående? De har akkurat startet nest siste delkonkurranse, og nå oppfordrer de oslofolk til å dele sine aller beste miljøtips! Ta bilde av det du gjør for miljøet i hovedstaden og del det på Instagram med taggen #mittgrønneoslo. Fristen er 15. januar og det er kinobillettter, penger og bedre miljø (!) i premie. Les mer her!

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s