Den blå timen

Tove Dahl - Grefsen stasjon

Aaaah, den vakre, vakre tiden om morgenen og kvelden når det ikke har blitt dagslys eller helt mørkt enda. Tussmørke, som det heter. For et fint ord. Og apropos ord: Visste du at utrykket «den blå timen» kommer fra franske «l’heure bleue»?

Sted: Grefsen stasjon
Foto: Tove Dahl

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Den blå timen

  1. Sollemor sier:

    Vakkert! Og den blå trikken passer godt til den blå timen :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s