«Et arkitektonisk praktverk»

Bilde

«Det er storslagent å se ut av kontorvinduet på Økern på dette arkitektoniske praktverket, tegnet av arkitektene Håkon Mjelva og Per Norseng. Økernsenteret var et av de førstene sentrene utenfor Oslo sentrum. Senteret har 18 etasjer og var Norges høyeste kontorbygg da det ble bygd i 1970», forteller Jon Arne.

Jøss, så rart at Oslo har en norgesrekord.

Sted: Økern
Foto: Jon Arne Foss, som du finner på både Twitter og Instagram

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s