Sterk vemmelse x 2

Lars Kringstad - Ekeberg

«Det er med sterk vemmelse jeg sender dette bildet, håper ingen blir syke av å se det. Hvis det ikke er for sleipt til å komme på trykk da. Da er søppelkassa neste stopp for dette bildet», skriver Lars om bildet han tok fra tråkket som går fra Gamlebyen og opp til Ekebergrestauranten. Så legger han like godt med enda et bilde fra samme sted. Dobbel vemmelse, med andre ord.

Lars Kringstad - Ekeberg2

Før de går i søplekassa, må vi nok dele dem med dere. All denne elendigheten orker vi nemlig ikke å beholde helt for oss selv.

Sted: Ekeberg
Foto: Lars Kringstad

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s