Iskaldt, glovarmt og hipp hipp hurra!

Er dere klare for fest, eller? Naturhistorisk museum, som også Botanisk hage er en del av, feirer 200 år i år, og i morgen starter feiringa for alvor. Det er slettes ikke snakk om noen minutter med fyrverkeri og så er moroa over. Nei, på NHM skal de feire hele året. Programmet er proppfullt av moro for store og små, så

Lørdag 25. januar klokka 16.00 bør du rett og slett være på plass i Botanisk hage for å oppleve den 70 tonn tunge islabyrinten. Det er iskunstner Peder Istad og hans team som i samarbeid med elever fra Tøyen skole har jobbet med installasjonen siden forrige torsdag, og i morgen kl. 16.00 tennes LED-lysene i islabyrinten. Den er formet etter gamle hagelabyrinter og er hele 12 meter i diameter med isblokker som er over to meter høye. Du finner den vest for Tøyen hovedgård, og kommer du tidlig nok kan du til og med få kakao og boller!

«Some like it hot», en utstilling om kakaoplanten, er også åpen, så her er det noe for enhver frossenpinn.

PS: Du kan lese mer om feiringen på NHMs hjemmesider og på Osloby.

Sted: Botanisk hage
Foto: Unni Irmelin Kvam

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Iskaldt, glovarmt og hipp hipp hurra!

  1. Tilbaketråkk: Alarm! | Stakkars oss

  2. Tilbaketråkk: Frossenfossen | Stakkars oss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s