Storbysk for nybegynnere

Ingrid Hvidsten – Tromsøgata

betong m1 (gj fr fra lat bitumen ‘jordbek, asfalt’) byggemateriale av sement, sand og vann, ofte tilsatt stein.

høyhus n1; el høghus n1 frittliggende boligblokk med mer enn fem etasjer.

Sted: Tromsøgata
Foto: Ingrid Hvidsten

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Storbysk for nybegynnere

  1. Heidi sier:

    Leser bloggen og syns det er hysterisk morsomt, flyttet fra lite sted for mange år siden og mange var bekymret for hvordan det ville gå i «gryta» inne i Oslo;)) Mye farlig der, og sånn som det ser ut! og, jeg har overlevd i 11 år nå;)) er faktisk grønnere her på Briskeby enn det stedet jeg kom fra!
    Ha en skjønn dag i gryta;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s