Trikkeskinner overalt

Bilde

Det ble jo ikke akkurat tidenes vinter, dette. Bare øs og pøs dagen lang. Natten lang. Og neste dag lang. Og neste dag etter det igjen lang. Og neste uke etter det igjen lang. Og neste måned etter det igjen lang.

Utrolig nok er ikke skiføret langt unna. Ryktene tilsier at det er ganske bra forhold veldig bynært. Stakkars oss.

Sted: Mylla, mot Tverrsjøstallen
Foto: Lars Frøystein

// Ok, så er ikke dagens bilde fra Oslo. Men det er fra Nordmarka. Og det er tatt i går!

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s