En dose D-vitamin

Lars Kringstad – Sjursøya

For en drøy uke siden fikk vi følgende epost fra Lars:

«Så siste innlegget deres på [Facebook], hvor dere skriver at dere ikke finner noen lyspunkter. Tro det eller ei, men jeg fant ETT lyspunkt. Det er litt oppe til venstre på bildet. Lyset under er bare en gjenspeiling, så det teller ikke. Håper dere fikk en dose D-vitaminer av det synet!»

Sted: Sjursøya
Foto: Lars Kringstad

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s