Tre med fargerike egg sett i hovedstaden

Bilde

Du er vel ikke så uheldig å være i den kategorien mennesker som må feire påske i byen, vel?
Isåfall: STAKKARS DEG!
Kanskje du til og med må gå fordi dette eggetreet på Ensjø. HUFF!

Hvor vi selv skal tilbringe denne stille uken? Både i byen OG på fjellet, faktisk. Det hadde jo blitt litt vel stusslig med en hel ferieuke i hovedstaden. Særlig nå når sola skinner, asfalten er bar og uteserveringene har mang en ledig plass. Nei, best å dra!

Så nå tar vi en liten bloggeferie også! De siste ukene har vært usedvanlig hektiske for Stakkars oss – og usedvanlig morsomme. Vi har så mye bra på gang for denne byen nå!
Ikke bare jobber vi med å få til en fotoutstilling på DogA neste år, har spilt inn en reportasje som skal vises på TV2 til høsten, startet å skrive vår egen spalte i Aftenpostens Osloby annenhver uke OG blitt valgt ut til å skrive «Mitt Oslo»-spalten i Osloby. Vi har også lansert en fotokonkurranse i samarbeid med Bydel Sagene og forlaget bak bydelsboka «Livet langs elva». (Dere må bli med, premiene er supre! Hvem vil vel ikke ha 5000 kr i cash?)Så ja, det har vært noen hektiske uker. Men mest av alt veldig morsomme uker. Tenk at folk er så interessert i dette asfalthølet! Hurra!

Men nå logger vi av for en liten stund, så sees vi i OSLO om ei uke!

GOD PÅSKE!

Sted: Nedenfor Tiedemannsparken på Ensjø
Foto: Sunniva Helseth

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Tre med fargerike egg sett i hovedstaden

  1. Stakkars oss sier:

    Ikke sant! Påskeherlig!

  2. lenadyche sier:

    Vilket härligt träd!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s