Schtøgge Sagene!

Livet langs elva

Har’u sett på maken? Det ramler inn bilder av grusomt schtøgge Sagene bydel til fotokonkurransen vi arrangerer for tida.

Hvorfor? Kanskje fordi det er såpass stygt i Bydel Sagene at dere vil at flere skal synes synd på dere? Kanskje fordi det er TUSENVIS av kroner å vinne? Kanskje fordi ti vinnere får hver sin kopi av boka «Livet langs elva»? Kanskje fordi det er SUPERENKELT å delta? (Alt du må gjøre er å tagge bildet ditt fra bydelen med #LivetLangsElva og #BydelSagene og dele det på Instagram.)

Ikke vet vi …

Se bildene som har kommet inn til nå her.

Les ALT om konkurransen på Stakkarsoss.no/konkurranse.

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s