Vann over hodet

Badebyen i Osloby

«Ring meg når du skal til stranda – jeg skal bade hele sommer’n», skrev Aina i ukas Stakkars oss-sak i Osloby. Det er mulig hun har tatt seg vann over hodet, for hun er egentlig ganske så pysete – selv når det er 20 graders vann på Katten (i hvertfall hvis det er under 18), men nå som det har stått på trykk, er det vel bare å skjerpe seg.

Usikker på hvor du kan bade i hovedstaden?
Vi gir deg hele 24 forslag i denne artikkelen, som du kan lese i sin helhet på Osloby.no eller i ukas Osloby på papir, så pakk strandsekken og kom deg i vannet!

 

 

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s