TO ÅR!

Bilde

Hallo der!

Det er ikke så ofte dere får gleden av å se de to Stakkars oss-ansiktene på bloggen. I dag gjør vi et unntak.

For nå har vi faktisk ikke flere Oslo-bilder å vise frem. Arkivet er tomt. Det er ikke noe mer stygt å ta bilder av i denne byen.

NEIDA!

Det er jo selvsagt bare tull. Vi har fortsatt hundrevis av bilder vi ennå ikke har vist på bloggen. Dere er jo helt gærne, sender inn og sender inn. Ramler stadig over noe stygt dere bare må vise oss.

Og heldigvis for det. For det er DERE som er årsaken til at bloggen fyller to år i dag. Stakkars oss hadde aldri vært det den er i dag uten dere. Så hipp hurra for bloggen! Men aller mest hipp hurra for dere!

Tusen forbanna takk til alle!
Og gratulerer med dagen til alle oss osloensere!

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s