Vi sees her på lørdag, dere!

Hanna Norberg - Etterstad kolonihager

Vi er begeistret! Særs begeistret. «Hvorfor?» sier du? Vel, i helga skal vi ha vår aller første fotoutstilling. Den blir liten, søt og full av sjarm, akkurat som stedet den arrangeres, Etterstad kolonihager, byens minste kolonihage. Nevnte vi liten, søt og full av sjarm?

Hagelarm

Les mer om festivalen på http://www.hagelarm.no.

Festivalen starter klokka 13, uansett vær, og utstillingen vil stå hele dagen. Om du vil snakke med oss og fortelle oss mer om hvor forferdelig det er å bo i Oslo, er det bare å stikke innom parsell 78 mellom klokka 14 og 16. Vi vil også ha et bitte lite utsalg av blant annet Stakkars oss-krus og Stakkar oss-handlenett der i den perioden, så ta med kontanter.

Hagelarm 2014
Sted: Etterstad kolonihager, Etterstadgata 18C
Tid: Kl. 13.00 – 22.00
Pris: kr 0/50/100/150 (avhengig av alder)
Mer info: Klikk på plakaten til høyre eller gå inn på Hagelarm.no

Sees vi? Håper det!

Sted: Etterstad kolonihager
Foto: Hanna Norberg

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s