Vi har hatt det hyggelig!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Nå er det allerede halvannen uke siden vi hadde vår første fotoutstilling, men det var en så slitsom opplevelse at vi ikke har orket å blogge om det før nå.
Neeeida!

Ironi til side for en liten stund. Det var altså så usannsynlig hyggelig. Så mange fine folk, både folk som er FRA Oslo og folk som BOR i Oslo. De lo og koste seg da de så på bildene, pekte på dem og snakket om hvor de var tatt, ja utstillingen ble til og med oversatt til tysk for en langveisfarende sjel.

Og vi fikk så mye skryt for bloggen vår og bildene DERES atte fy! Samtlige besøkende uttrykte sin stolthet/glede/begeistring for denne byen, og noen kjøpte til og med et stakkarslig kaffekrus eller et bærenett eller begge deler. Vi elsker oslofolk! Amen!

Sted: Etterstad kolonihager på Vålerenga
Foto: Jon Arne Foss og Hanna Norberg

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s