Kumlokkhelten

Fyren med møllestein i den ene hånda og tre piler i den andre er St. Hallvard, og ham kan du lese mer om her: Martyren fra Lier – historien om hvordan en storbondesønn fra Lier ble skytshelgen i Oslo.

Saken var andre del av den nye serien vår, «Stakkars oss, bydel for bydel», hvor vi utforsker en ny bydel hver eneste uke. I dagens papiravis, som du sannsynligvis finner utenfor døra di, kan du lese mer om Bydel Frogner.

Neste uke skal vi skrive om Bydel Vestre Aker. Har du noen tips eller bilder derfra, blir vi superdupermegaglade om du sender dem til stakkarsoss@gmail.com.

Sted: Oslo
Foto: Caroline Roka

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Kumlokkhelten

  1. Tilbaketråkk: Gratulerer med dagen! | Stakkars oss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s