Oslos minste bibliotek?

Madeleine Strand – Slemdal

Riktig nok er det ikke unikt at biblioteket er gratis (selv om ikke alle vil ha det sånn), men på «Little Free Library» kan du forsyne deg med bøker, helt uten lånekort eller purregebyr. Dessuten kan du legge igjen dine egne bøker også, så kanskje noen andre får gleden av dem.

Folk i Oslo er virkelig kjipe, du.

Sted: Slemdal
Foto: Madeleine Strand, som også skriver bloggen Fashion & Flamingos

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Oslos minste bibliotek?

  1. Nimmiin, det der var det nusseligste biblioteket jeg har sett ihvertfall… For en koselig ide! :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s