Så er det vår TUR

Om en og en halv time, nærmere bestemt kl. 16.00, går 100.000 nydelige mennesker årets viktigste søndagstur. De samler inn penger til årets TV-aksjon.

Skal du gå med bøsse? Nei?
Det er greit, det. Men GI penger, davel. Kjøp deg dritgod samvittighet! Det er skikkelig billig.

Vi kan dessverre ikke ha som mål at Oslo skal komme øverst på giverlista (med mest penger per innbygger), det blir litt vel hårete. Det skal ekstremt mye til for at alle de 600.000 innbyggerne i denne byen gir like mye som de 211 innbyggerne på Utsira, for ikke å snakke om det apparatet som må til for å nå frem til over en halv million mennesker. Og det bare på de to timene aksjonen varer. MEN: Vi kan ha som mål å ikke havne nederst, kan vi ikke? JO!

Synes du at Agnes på 12 år skal gå 1,1 mil hver dag med 15 liter vann på hodet? Og alle hennes medsøstre? Det synes ikke vi. Uironisk hilsen fra Stakkars oss.

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s