30.000 stakkarslige øyeblikk

30000 bilder #stakkarsoss

Denne uka runda emneknaggen vår 30.000 bilder på Instagram. Tredve! Tusen!

Det er mange stakkarslige øyeblikk, det. Tredve tusen takk for at dere deler. Fortsett med det!

(Og takk til innflytter Per Øyvind Fange for at han påpekte dette i Halden Arbeiderblad, av alle steder. Hvis du ikke har fått med deg saken hans om hvordan det er å være innflytter i Oslo, bør du gjøre det med det samme. Kanskje kjenner du deg igjen?)

Sted: Instagram
Foto: Dere!

30000 bilder 2

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s