Oslonaturen

Snorre Veggan – Bølerbekken

Da vi etterlyste tips og bilder til Osloby-saken vår om Bydel Østensjø, fikk vi både flotte bilder og en hyggelig epost fra Snorre. Han har jo bidratt med bilder mange ganger før, og nå viser det seg at han faktisk har en helt egen fotoutstilling med bilder av oslonaturen på Deichmanske bibliotek på Lambertseter: Oslonaturen av Snorre Veggan.

«Oslo er mye mer enn bare betong og asfalt. Ved å stoppe litt opp og se oss rundt, finner vi gode naturopplevelser og fotomotiv overalt.»

Gode naturopplevelser? Fine bilder fra Oslo? Hørt på maken!

Utstillingen står til 29. november, så ta turen. Det skal vi!

Sted: Bølerbekken, tatt i skogen mellom Eterveien og Østensjøveien
Foto: Snorre Veggan

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s