Min holdeplass: Stortorvet

Stortorvet - Aina Kristiansen

Jeg elsker blomstermarkeder. Det er noe helt eget med dem. Kanskje er det lukten (jeg lærte av oksen Ferdinand at man skal ta seg tid til å «dofta på blommarna»). Kanskje er det fargene. Eller det at jeg ikke klarer å gå forbi dem uten å smile. Uansett er blomstertorget på Stortorvet favoritten her i byen. Enten jeg skal fylle blomsterkassene på balkongen om våren eller finne det perfekte fugleneket til jul, er dette stedet!

Sted: Stortorvet
Holdeplass: Stortorvet
Foto: Aina Kristiansen

Nå vil vi ha dine beste tips. Gå inn på 4000holdeplasser.no og del i vei! Vi ser at en god del av dere har gjort det allerede, men vi vil fylle alle holdeplassene med tips.

Som vi skrev på fredag har vi fått æren av å lansere 4000holdeplasser.no, en helt ny kart- og tipstjeneste fra Ruter. Her skal de beste tipsene til ting å gjøre i nærheten av alle holdeplassene i Oslo og Akershus samles av oss som kjenner byen best, nemlig vi som bruker den hver eneste dag.

Aina

Innlegget er sponset av Ruter.

Ruter_signatur_hel_roed_transparent_bakgrunn

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s