Oslofugl

 

Søndre Aas gård – Inger Aguilar

Skal du nevne en typisk oslofugl, er neppe påfugl høyt på lista, men på Søndre Aas gård på Holmlia har de faktisk påfugler. Og en drøss andre flotte dyr. Du kan lese mer om både gården og om Bydel Søndre Nordstrand i forrige ukes sak fra serien «Stakkars oss, bydel for bydel» i Osloby.

Sted: Søndre Aas gård
Foto: Inger Aguilar

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s