Verdt det?

Patrik Gillebo Olsen - St. Hanshaugen Er Bydel St. Hanshaugen verdt å stå på hendene for? Det kan vi jo ikke se for oss, egentlig. Eller vet du om en god grunn til at det er verdt det? Send oss gjerne en mail på stakkarsoss@gmail.com eller kommenter her på bloggen. Vi vil ha akkurat DIN grunn! Og JA, vi vil også veldig gjerne ha dine styggeste bilder fra bydelen. Husk at de kan komme på trykk i Aftenpostens Osloby neste uke, da. Unik sjanse til å vise frem noe dritt! Sted: St. Hanshaugen Foto: Patrik Gillebo Olsen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s