Vi trenger DIN hjelp!

Mette Willumstad Thomsen – FrysjaDet nærmer seg nå utstilling på DOGA. I kveld er det faktisk bare to uker til den åpner, men å si at alt er klart, ville vært en enorm overdrivelse. Vi jobber hardt og iherdig for å få alt på plass til den store dagen, og nå trenger vi DIN hjelp!

Vi trenger bilder og tips om ting å gjøre langs en av våre favorittbussruter i byen, 54-bussen. Du vet, den som går fra Kjelsås til Aker Brygge. For sjansen til å få med ditt bilde og ditt tips på selve utstillingen, trenger du bare å legge det inn på 4000holdeplasser.no

Usikker på hvilke holdeplasser 54-bussen faktisk stopper på? Ganske mange:

Bryggetorget – Vika Atrium – Dokkveien – Rådhuset –Dronningens gate – Jernbanetorget – Brugata – Jakob kirke  – Møllerveien  – Telthusbakken  – Alexander Kiellands plass  – Evald Ryghs gate  – Arkitekt Rivertz plass  – Sagene – Arendalsgata – Advokat Dehlis plass  – Bjølsen – Badebakken  – Godals vei – Blåsbortveien – Øvre Stabburvei – Skibakken – Korsvoll – Brekkehagan – Brekkekrysset – Frysja – Stillatorvet – Kjelsås stasjon

Så klikk deg inn på 4000holdeplasser.no og legg igjen bilder og tips, da vel!

Sted: Frysja
Foto: Mette Willumstad Thomsen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s