Tusen takk!

Hanna Norberg, Aina Kristiansen, foto: Morten C. EikeWow! For en fest det ble på torsdag!

Det er ikke hver dag man åpner sin egen fotoutstilling på DOGA, og vi er fortsatt litt satt ut av at så mange ville ta turen innom for å feire sammen med oss. (Håper dere tilgir at bildet er litt uklart. Hele kvelden gikk så fort at den er litt uklar, så det er jo egentlig passende.)

Tusen, tusen takk til alle som kom på åpningen. Takk til alle som tok seg tid til å hilse på oss – så stas å endelig ha flotte fjes til flere av disse navnene vi ser i innboksen vår. Takk til alle som bidro, enten det var med bilder, kunst, fysisk arbeid, råd og tips, trykk og utlån. Takk til dere som har bidratt med penger, og det gjelder både sponsorer og dere som har bidratt til folkefinansieringen (noe som fortsatt er mulig, forresten). Takk til alle som faktisk tok turen tilbake etter åpningsfesten for å se mer av selve utstillingen – for det var faktisk så mange fine folk innom på torsdag, at flere ikke fikk sett noe særlig av utstillingen. Takk til alle som har fortalt venner og kjente om utstillingen. Bare takk, takk, TAKK!

Nevnte vi «WOW!»?

Sted: DOGA Norsk design- og arkitektursenter, Hausmanns gate 16
Foto: Morten C. Eike

PS: Følg med i morgen for en hel drøss med bilder fra åpningen. Kanskje ser du deg selv der, til og med.

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s