Øyh!

Henning S. Pettersen - Rådhusplassen

GOD NYHET! Og det på denne drittregnværstirsdagen. Skulle nesten tro vi bodde i Bergen. Fysj!

Men altså. Den gode nyheten. Ikke nok med at det bare er fattige 11 dager igjen av vinteren og at det er 1 – én – dag igjen til Ski-VM, nå blir det også lettere å komme seg ut til de überfantastiske øyene i Oslofjorden.

Ditt Oslo melder at øybåtene skal begynne å gå fra Rådhusbrygga. Hurra! Endelig slutt på svette turer helt ut til Vippetangen – de turene virker alltid så ufattelig mye lenger enn distansen skulle tilsi.

Muuuulig vi må dele båtene med et par flere turister, men det lever vi fint med, vel? Hmh?

Sted: Rådhusplassen
Foto: Henning S. Pettersen

Psst. Hvis du ikke husker hvordan sommer ser ut, se her. Og her. Mmmm!

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s