Surlandsidyll

Fredrik Larsen Lund – Ormøya

Neida, dette bildet er ikke fra det glade sør, men fra det sure øst. Ja, fra Oslo, altså. Surere blir det jo ikke.

Sted: Ormøya
Foto: Fredrik Larsen Lund

PSSST! Du husker vel konkurransen vår? Den hvor du kan vinne en uutholdelig stygg osloplakat fra NØR? Du kan delta på både Facebook og Instagram, så fortell oss om det «verste» stedet du vet om i Oslo under innleggene der, så er du med i trekningen.

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s