Solbad

Marianne Borthen - Huk

Siden vi er så godt i gang med å vise dere hvor elendig det er der ute på Bygdøy, så slenger vi jommen ut et bilde fra Huk i dag også.

Noen har tatt et solbad der ute. Ikkje bra. Rett og slett ikkje bra.

Sted: Huk
Foto: Marianne Borthen

Pssst. Husker du konkurransen vår, der du kan vinne en uutholdelig stygg Oslo-plakat fra NØR? Frist torsdag! Du kan delta både på Facebook og Instagram (absolutt størst vinnersjanse på Face, siden ikke så mange har deltatt der!).

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s