Og vinnerne er … 

Nør Oslo-plakat

Lørdag. Sol. Oslo. Kan det bli mer synd på oss?

NØR OsloKBlaagraaWebVel, kanskje ikke på OSS, men på to av dere.

I dag har vi nemlig trukket to vinnere av konkurransen vår med NØR. Ja, du husker kanskje de forferdelige Oslo-plakatene vi har snakket om i noen uker nå?

Som lovet har vi trukket én vinner på Facebook og én vinner på Instagram.

Spørsmålet var altså hva som er det «verste» stedet i Oslo og hvorfor.

Vinneren på Facebook skrev følgende: 
«Det desidert verste stedet i Oslo er helt klart Grefsenkollen. Hvorfor det? For det første er utsikten over byen og Oslofjorden forferdelig å se på. Hvem vil egentlig stå der oppe å se på solnedgangen eller lysene som blinker i natten litt senere på kvelden? Ikke jeg! Maten de serverer der oppe er til å spy av og så kommer man ikke unna at man blir så sabla sprek av å bevege seg opp dit for egen maskin. Sånt gidder ikke jeg!»

Gratulerer, Line Fosser Vogt!

Instagram fikk vi dette svaret: 
«Æsj, drittlei av Etterstad. Korkje by eller land, hallo, bestem deg. Klin identiske blokker på rekke og rad som minner om ei anna tid, grønne sletter og ungar som leiker alt for mykje til å bo i byen. Lykter i trea. Eg skjønar ikkje denne plassen. Etter staden liksom? Bestem deg. Det er jo bare 7 min til bykjerna. Eg er forvirra.»

Gratulerer, Kristin / @krisflack!

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s