Har du planer i morgen?

Kristin Holm Olsen – Rådhuset Har du det, bør du kanskje droppe dem, eller i det minste sørge for at de ikke krasjer med en av årets kuleste oslodager. I morgen er det nemlig tid for det årlige arrangementet Turist i egen by. En hel dag til å utforske byen – og jaggu er det ikke gratis også.

Hva med en omvisning blant skip og skjeletter på Vikingskipmuseet? Eller kunstprat på Astrup Feranley Museet? Kanskje en omvisning på Naturhistorisk Museum frister mer (dinosaurene står der bare noen uker til, før de pakkes ned for de neste årene)? Du kan se hvordan de tror Oslo så ut på 1300-tallet ved å besøke det vanligvis stengte loftet på Ladegården og se de 91 år gamle modellene av middelalderbyen Oslo. Eller foretrekker du Ivo Caprinos eventyrfilmer på Filmmuseet? Musikkquiz på Popsenteret? En guidet tur i Jo Nesbøs etterforsker Harry Holes fotspor? Nærkontakt med en kvelerslange i Reptilparken? Mulighetene er mildt sagt mange i morgen, så sett av dagen!

Hva gjør du? Møt opp på Oslo rådhus mellom kl. 9 og 15 i morgen, så får du et Oslo-pass. Det gir deg inngang til en hel haug med museer og attraksjoner, gratis offentlig transport og en rekke ulike rabatter. Les mer og sjekk hele programmet på Visitoslo.com

Sted: Oslo rådhus
Foto: Kristin Holm Olsen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s