La oss dra på sjøhestjakt

Caroline Roka – Sjøhester

Husker du fotoutstillingen vår på DOGA – «Stakkars oss som bor i Oslo»? Vel, det er allerede over en måned siden vi tok den ned, og det betyr at det virkelig er på tide å trekke vinnerne av sjøhestjakten.

Fabelaktige Caroline – sjøhestenes mor, om du vil – plasserte nemlig ut åtte skjønne sjøhester i selve utstillingen. Så du dem? (Se fasiten nederst i innlegget.)

Vi har nå trukket fem vinnere, og bare vent til dere får høre hva de heldige vinner. Vi lovet jo at det skulle bli en sjøhestrelatert premie, og det blir det:

Vi kontakter vinnerne for å be dem om å gi oss en gateadresse eller et gatekryss i Oslo («kan’ke dra til Bergen ens ærend», som Caroline sier) og sin yndlingsfarge. I løpet av mai kan hver av vinnerne så gå på sin egen lille skattejakt etter fem – FEM! – sjøhester på/rundt/ved gateadressen/gatekrysset.

Og vinnerne er:

  • Telma (16)
  • Aurora (snart 7)
  • Ingegerd (55)
  • William (29)
  • Bjørnar (25)

Gratulerer!

Foto: Caroline Roka

Sjøhestfasit

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s