Osloferie på 80-tallet

Lillian Unosen - Grensen

Elverum-beboer Lillian har sendt oss dette fabelaktige bildet fra da hun var lita jente og spankulerte rundt i bare trusa på osloferie med familien en varm dag på 80-tallet.

Hun skriver:
«Lillesøster i vogna bor til og med i Oslo nå! Hun tror bildet er tatt i Grensen, det er enten der eller Karl Johan. Mamma og pappa våget seg nok ikke langt bort fra Karl Johan.»

Sted: Grensen (trolig)
Foto: Lillian Unosen Ystrøm

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Osloferie på 80-tallet

  1. granmyrenghenriette sier:

    dette bildet fikk meg til å smile – tror nemlig jeg har et veldig likt et av meg selv fra slutten av 70-tallet/begynnelsen av 80-tallet hvor jeg løper nedover karl johans gate i bare trusa. var det liksom mer vanlig den gang? ;)

  2. dette bildet fikk meg til å smile – tror nemlig jeg har et veldig likt et av meg selv fra slutten av 70-tallet/begynnelsen av 80-tallet hvor jeg løper nedover karl johans gate i bare trusa. var det liksom mer vanlig den gang? ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s