Gi meg en T!

Cathrine Stabel Thorstensen – Kolstadgata

 

 

 

 

 

Gi meg en T!

T!

Gi meg en Ø!

Ø!

Gi meg en Y!

Y!

Gi meg en E!

E!

Gi meg en N!

N!

Hva blir det?

TØYEN!

Mens løpsentusiastene holdt seg i sentrum, feiret Tøyen seg selv med storslått familiefest i dag.  Ja, for som vi nevnte på Facebook i går: Det skjer ting på Tøyen!

Sted: Kolstadgata
Foto: Cathrine Stabel Thorstensen

 

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s