En ikke helt vanlig tirsdag

Hadde vi vært fra Bergen, hadde vi sannsynligvis brukt ordet «månebedåtten» om hvordan vi følte oss etter at ordfører Fabian Stang ringte for en tid tilbake og fortalte at vi, Stakkars oss, ville motta Oslo bys kunstnerpris for 2014.

Siden det var hemmelig, kunne vi ikke dele det før nå, men i dag har vi altså vært i Rådhuset, mottatt pris og spist lunsj med Fabian og de andre prisvinnerne – blant annet.

På Rådhuset hadde de tatt fram sitt fineste servise, designet til 1000-årsjubileet, og vi fikk selveste Tone Tellevik Dahl, Arbeiderpartiets ordførerkandidat, til bords. Ikke akkurat vår vanlige tirsdagslunsj, med andre ord.

Tusen hjertelig takk til Oslo kommune for den særs gjeve prisen. Og gratulerer så mye til de andre vinnerne: Kingwings Crew, Georgiana Keable, Abloom filmfestival, Solfrid Molland (kunstnerpriser) og Toralv Maurstad (kulturprisen).

Du kan lese mer på Osloby eller se innslaget om Toralv Maurstad på NRK Østlandssendingen (fra 6:20).

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

3 svar til En ikke helt vanlig tirsdag

  1. Tilbaketråkk: Takk for det gamle | Stakkars oss

  2. webhagen sier:

    …stakkars dere ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s