En piknikgjest

Joy Contreras – Hovedøya

Se for deg at du tar med deg familien din for å nyte en langsom dag med piknik og sol på Hovedøya. Dere pakker ut alt og er i gang med årets første dag på stranda når denne lille karen plutselig dukker opp, bare noen meter unna. Familiens 4-åring blir mildt sagt begeistret, og hele familien bryter ut i sang. Men hva synger dere?

Neida, ikke «Mikkel rev».

La oss gi dere et aldri så lite hint: «Ring-ding-ding-ding-dingeringeding!»

Sted: Hovedøya
Foto: Joy Contreras

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til En piknikgjest

  1. nommen, se på han søte der da! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s