Vi lever!

Har du savnet oss?

Det håper vi, for vi har savnet dere. Er dessverre bare innom for å si at vi tar ei lita pause! Neida, ikke noen lang pause. Bare en kort en!

Det har seg slik at del 1 av Stakkars oss har satt en ny osloborger til verden (HURRA!) og at del 2 av Stakkars oss forsøker å sette en ny bok til verden.

Og da har vi ikke så altfor mye tid til overs til å blogge schtøgge Oslo-bilder.

Men vi er virkelig snart tilbake. Om to uker! Hold ut!

For at livet som osloborger ikke skal bli altfor uutholdelig de neste 14 dagene, byr vi i dag på tre bilder fra vår aller ivrigste bidragsyter, selveste Jon Arne Foss. Alltid med passende tekster til. Enjoy!

Jon Arne Foss - Østensjøvannet

«Utsikten ved Østensjøvannet og Østensjø gård med svanene burde inspirere mange. Selv om komponisten bak musikken til balletten ‘Svanesjøen’ er russisk, er historien fra et tysk sagn om Odette som ble forvandlet til en svane etter en sint trollmanns forbannelse.» 

Jon Arne Foss - Østensjøvannet 2

«Norsk Ornitologisk Forening stod bak ‘Fuglens dag’ i dag ved Østensjøvannet. Selv om det manglet trafikklys, gikk det bra med gåsefamilen og de søte syv.»

Jon Arne Foss - Skøyen Hovedgård

«Med sola i ryggen og utsikt mot en lokal regnbyge over Nordre Skøyen Hovedgård, da oppstår regnbuen. Mytologien sier at i enden av regnbuen er en krukke med gull, men den kan bare finnes av en naken mann.»

Alle foto: Jon Arne Foss

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s