#lovewins

Irene Mythe - Pride Jernbanetorget:Oslo S

Du har kanskje sett nok regnbuebilder den siste uka?

Nope. Det kan ikke bli nok!
Vi sier som Beyoncé på Insta i går: «Never too late #lovewins»

Aldri for seint for kjærleik.

Fotografen skriver:
«Gratulerer med en fantastisk overstått festdag i Oslo! Jeg sender dere en oppsummering av Gay Pride og =Oslo på en gang. Jeg sto der i sola og hørte Valentourettes spille live midt i hjertet av Oslo med gay pride-fargene i bakgrunnen og ‘verdiløse menn’ på scenen. Fantastiske Oslo <3»

Foto: Irene Mythe
Sted: Jernbanetorget/Oslo S

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s