Et under

Karl Eckner - Hvervenbukta

Hvervenbukta. Det er faktisk helt utrolig at stedet ligger i Oslo. Men det er sant.

Badestranda ligger rett ved fylkesgrensa til Akershus, men likevel trygt innenfor bygrensa. Lurer på hva som gikk av den fyren (for det var det sikkert) som trakk grensa akkurat der. Som passet på at Hvervenbukta tilhører Oslo kommune.

Må ha røyket noe rart.

Sted: Hvervenbukta
Foto: Karl Eckner

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s