Fy f*#%, det blir fett!

IMG_4542Fjord!

Fest!

Foto!

Ja, alle gode ord begynner visst med f denne uka, for nå blir det fjordfest på Sukkerbiten. Oslo fjordfest starter på onsdag og byr selvsagt på musikk, men på fredag og lørdag blir det også gratis folkefest med kultur- og aktivitetsarrangementer. Det blir en hel drøss barneaktiviteter, matmøte, swingkurs og bryggedans. I tillegg til en Stakkars oss-utstilling.

Ja, du leste riktig. Stakkars-utstilling på Oslo fjordfest!

Vi tar med noen utvalgte bilder fra vinterens «Stakkars oss som bor i Oslo»-utstilling på DOGA inn i sommeren og ut på Sukkerbiten. Hurra!

Les mer og se hele programmet på Oslofjordfest.no og sjekk også Oslo fjordfests facebookside.

Sted: Sukkerbiten
Foto: Hanna Norberg

IMG_4546

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

3 svar til Fy f*#%, det blir fett!

  1. Tilbaketråkk: Takk for det gamle | Stakkars oss

  2. jonarnefoss sier:

    uff jeg er på ferie i utlendighet skulle gjerne vært der, lykke til med arrangementet.

    • Stakkars oss sier:

      Tusen takk! Vi tok skikkelig ferie og så ikke kommentaren din før nå. Arrangementet gikk finfint, men du hadde jo sett alle disse bildene på DOGA allerede, så helt sikkert greit at du var bortreist. Håper ferien var topp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s