Oslohimmelen minutt for minutt

Toril Gammelsæter – Operataket

«Fikk lyst å sende dere to av mine favoritt solnedgangsbilder tatt fra operataket en iskald november ettermiddag. Himmelen og fargene skiftet magisk fra minutt til minutt. Kun magisk lys, ikkenoe filter og ekstra fjas. Gikk hjem når solen definitivt hadde gått ned og da var fingrene temmelig frosne.»

Toril Gammelsæter – Operataket

Sted: Operataket
Foto: Toril Gammelsæter

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s