Lykken på trikken

Henning S Pettersen – Barcode

«Something old,
something new,
something borrowed,
something blue,
and a silver sixpence in her shoe.»

Ja, sånn går det gamle verset om hva en brud bør ha på seg på bryllupsdagen. Dagens bilde har ikke noe med bryllup å gjøre, men vi fikk låne et bilde (takk, Henning!) av noe gammelt (veterantrikken), noe nytt (Barcode) og noe blått (trikken igjen), og tenkte verset var passende. Hvor sixpencen kommer inn, vet vi ikke, men kanskje var det cirka det en trikkebillett kostet før?

Sted: Bjørvika
Foto: Henning S. Pettersen

Om Stakkars oss

Vi får stadig høre at Oslo er stygg – en asfaltjungel, en betongby. «Så glad jeg er for at jeg slipper å bo der», sier de. En dag gikk vi til jobb. Akerselva sildret, sola skinte, fuglene kvitret, de nasjonalromantiske diktene skrev seg selv. Eller byromantiske, da. For det er det vi er – byromantikere. Vi er ikke bare forelsket i Oslo, vi er nyforelsket i Oslo. År etter år etter år. Vi elsker Oslo og vil fortelle alle om den styggpene byen vår.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s